Despre Prokids

Dragi Prieteni!

Sub egida Prokids se regăsesc astăzi o Grădiniță Prokids și un Centrul de dezvoltare Prokids înființat încă din anul 2010 sub denumirea Baby Club.

Mai mult de 7 ani noi creăm o lumea minunată a copilăriei, pe care dorim să oferim copilului tău. La Prokids veți dispune de educația și dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copilului. Împreună cu echipa didactică, micuții descoperă tainele universului copilăriei, iar curajul, curiozitatea, încrederea devin componente cheie pentru reușita proprie.

4 motive pentru care să alegi Prokids.

1. Echipa de profesioniști.
Echipa Prokids cu experiența didactică de cel puțin 10 ani ghidează pașii celor mici pe tărâmul educației și dezvoltări armonioase. Prokids oferă copiilor tăi posibilitatea de a învăța în fiecare zi ceva nou, de a avea mereu un prilej de bucurie, de a se simți înconjurat de prieteni, sub îndrumarea unui personal dinamic și calificat.

2. Alimentație sănătoasa.
Mâncarea este gătită zilnic în bucătărie proprie, din ingrediente proaspete. Meniul a fost întocmit împreună cu un medic nutriționist. Prokids promovează alimentația sănătoasă, și asigură copiilor meniul zilnic preparat cu multe fructe și legume proaspete pentru ca cei mici să crească sănătoși.

3. Program diferențiat.
Prokids oferă un mediu creativ și inovator, adaptând activitățile educaționale și recreative pentru fiecare copil in parte. Program: matematică, muzică, limba engleză, desen, dezvoltarea vorbirii, dezvoltare creativă, activități recreative și de consolidare a cunoștințelor, jocuri în aer liber. La Prokids învățarea devine interesantă și captivantă.

4. Spațiu verde propriu.
Prokids dispune de 5 săli, destinate activităților educaționale, si recreative, bucătărie proprie, precum și de o curte proprie de 250 m2 protejată, unde se desfășoară activitățile în aer liber, și copiii se pot juca liniștiți pe iarbă verde printre flori și plante.

Program Grădiniță Prokids.

Program Centrul de dezvoltare Prokids.